Wonderland Resort

Wellness – SPA – Fitness – Salina – Masaj

 

Spa & Fitness

Orar: Luni – Duminică între 8:00 – 22:00
Info/Programări: 0740966337 (0740 WONDER) sau 0364888840

ACCES

NR. INTRĂRI

PERIOADĂ

PREȚ

VALABILITATE

Spa & Fitness & Salina

1 intrare

1 Zi 

55 lei

1 zi de Luni - Vineri

Spa & Fitness & Salina

1 intrare

1 Zi

 75 lei

1 zi Sâmbătă - Duminică

Spa & Fitness & Salina

Nelimitat

Abonament lunar

495 lei

30 zile calendaristice (L-V)

Spa & Fitness & Salina

Nelimitat

Abonament anual

2850 lei

365 zile calendaristice

(exclus sejuri speciale)

Inchiriere Prosop

10 lei

*Vă rugăm să faceți rezervare în prealabil. Rezervarea include doar intrarea și dulăpiorul, nu și șezlongul; șezlongul este gratis și se ocupă în funcție de disponibilitatea care este la momentul sosirii.

**Zilele de sărbătoare națională se taxează la preț de weekend.

***Copiii pana la varsta de 7 ani beneficiaza de 50% reducere.

Wonderland dispune de:

-O PISCINĂ de 15m/5m/1,5m, temperatura apei aprox. 30°C

-Două JACUZZI-uri cu capacitate de 8-10 persoane fiecare, temperatura apei aprox. 37°C

-Un HAMMAM (baie de aburi/saună umedă), capacitate de 10-12 persoane

-O Mini-Salina – incapere complet de sare cu suprafata de 32mp

 

Masaj

Orar: L-V: 16:00-22:00 și S-D: 10:00-22:00
Info/Programări: 0364888840 / 0740966337 (0740 WONDER)

TIP MASAJ

DURATA

PREȚ/ȘEDINȚĂ

PREȚ ABONAMENT 10 ȘEDINȚE

Masaj relaxare/antistres

30 min

85 lei

755 lei

Masaj relaxare/antistres

50 min

125 lei

990 lei

Masaj anticelulitic

50 min

125 lei

990 lei

Masaj terapeutic

30 min

85 lei

755 lei

Masaj terapeutic

50 min

125 lei

990 lei

Masaj reflexoterapie

30 min

85 lei

755 lei

Masaj cu pietre vulcanice

60 min

165 lei

1385 lei

Masaj Hawaian Lomi-Lomi

60 min

165 lei

1385 lei

Masaj anticelulitic cu miere albine

60 min

165 lei

1385 lei

Masaj drenaj limfatic prin masaj manual

50 min

125 lei

990 lei

*Vă rugăm să reprogramați ședința cu minim 48 de ore înainte, altfel aceasta se pierde.

 

Închiriere Spa

Orar: Luni-Duminică: 22:00 – 5:00

NR. PERSOANE

PREȚ

1 - 15 Persoane

200 Euro

16 - 20 Persoane

250 Euro

21 - 30 Persoane

350 Euro

*Se achită un avans de 50% din valoarea închirierii

 

 

IMG_9491.jpg

img_2629

Wonderland SPA, Fitness & Wellness este locul în care te poți deconecta de la grijile cotidiene urbane și poți păși într-o lume lipsită de griji, unde sănătatea și starea ta de bine este mereu pe primul loc. Cum ajungi la Wonderland? Părăsești orașul, urcând pe Calea Turzii, pe dealul Feleacului. Vei coti spre dreapta (nu poți rata indicațiile de pe drum) pentru a ajunge într-un cadru natural ideal, unde orașul ți se întinde la picioare, cât vezi cu ochii.

Te așteaptă o lume minunată aici, într-un decor feeric. Cum te poți relaxa și îmbunătăți starea de sănătate și calitatea vieții la Wonderland Cluj?

 • Wonderland SPA – te vei putea răsfăța și relaxa în piscină, jacuzzi, saună finlandeză sau hammam (baie de aburi / saună umedă).
 • Wonderland Fitness – sala de fitness de la Wonderland este una aparte, cu un aspect deosebit, aproape feeric. Aparatele moderne și atmosfera sălii te vor face să îți menții cu încântare obiceiul de a face mișcare.
 • Wonderland Salina – da, te poți bucura și de beneficiile pentru sănătate aduse de o salină! Știați că aproape una din patru persoane suferă de astm, alergii respiratorii sau bronșită în Europa? Mai ales în cazul copiilor, medicamentele folosite pentru a trata aceste afecțiuni au efecte secundare nedorite și afectează sistemul imunitar. Wonderland Salina propune o alternativă eficientă, o terapie cu brevet științific. Efectele benefice ale sării: despersează mucoasa inflamată și aderența de bronhiole, slăbește crampele mușchilor netezi ai bronhiolelor, vindecă bolile respiratorii și are efecte de bactericid.
  Prețuri la Wonderland SPA & Fitness: 55 lei/zi (L-V) sau 75 lei/zi în weekend. Abonamentele lunare: 495 lei la Spa & Fitness, 175 lei la Fitness.
  Orar zilnic (L-D): 08:00 – 22:00
 • Wonderland Masaj – vei putea beneficia de masaj de relaxare / antistres, masaj anticelulitic, masaj terapeutic, reflexoterapie, masaj de întreținere, masaj anticelulitic cu miere de albine, masaj drenaj limfatic prin masaj manual.
  Prețurile variază în funcție de masajul dorit și timpul alocat acestuia între 85 lei – 165 lei / ședință. Similar, abonamentele variază între 755 lei – 1385 lei, fiind valabile pentru 10 ședințe.
  Orar: L-V: 16:00 – 22:00, S-D: 10:00 – 22:00.

Wonderland SPA, Fitness & Wellness se află, cum spuneam, pe un tărâm minunat. Mai exact, face parte din lumea Wonderland Resort Cluj.

Wonderland Resort Cluj oferă printre cele mai complexe și complete pachete de activități de relaxare și petrecere a timpului liber. Astfel, ai posibilitatea de a te relaxa în piscină sau pe terasă, în grădină. Dacă preferi ceva mai dinamic, sala de fitness îți stă la dispoziție sau poți închiria biciclete pentru a explora în voie dealurile Clujului. Și mai dinamic? Poate preferi un joc de paintball, un joc de fotbal sau laptenis pe terenurile special amenajate. Pentru o relaxare deplină, te poți bucura de serviciile de masaj sau de momente petrecute în liniște la salina Wonderland. În sala de jocuri, te poți distra la o partidă de biliard sau Darts. Iar pentru o masă desăvârșită, Wonder Bistro & Bar vă așteaptă cu un meniu savuros!

Vrei ceva cu adevărat special cât timp ești oaspete la Wonderland Resort Cluj? Centrul de echitație poate să îți ofere o experiență deosebită. Iar cu adevărat inedit: proprietatea deține și un balon cu aer cald! Da, poți să zbori cu adevărat aici, la Wonderland!

Despre Salina:

ASTM BRONSIC, ALERGIE RESPIRATORIE, BRONSITA, PSORIAZIS

TERAPIA SI TEHNOLOGIA DE ULTIMA ORA

O metoda autentica (Descriere populara)

Aproape una din patru personae din Europa sufera de astm, alergii respiratorii sau bronsita!

Medicamentele folosite pentru aceste boli au efecte secundare foarte periculoase: sub varsta de 10 ani, acestea distrug sistemul imunitar al pacientilor. Si acestea nu vindeca, ci doar fac ca persoana sa nu mai prezinta simptome. Noua terapie vindeca, fara a avea efecte secundare!

Efectele sarii: desperseaza mucoasa inflamata si aderenta de bronhiole, slabeste crampele muschilor netezi ai bronhiolelor, are effect bactericid, vindeca bolile respiratorii.

Terapia noastra are trei atractii unice, de aceea este atat de eficienta:

 1. Foloseste sare uscata: aerosol sarat (sarea dizolvata poate ajunge la bronhiole, dar intr-o cantitate foarte redusa);
 2. Dimensiunea granulei de sare este de 0,5-5 microni. (Este mai fina ca fumul de tigara.) Importanta sa rezida in faptul ca in acest fel sarea poate ajunge in bronhiole;
 3. Granulele de sare transporta sarcina electrica pe suprafata lor (Na+, CI-), deci climatul este partial ionizat, cea ce sporeste efectul de vindecare.

Terapia noastra are un brevet al oamenilor de stiinta.

Datorita acestei metode, putem intr-adevar sa fim cei mai buni in tratarea acestor boli.

Mii de copii si adulti care au luat parte la terapia de ultima ora pot dovedi succesul si eficienta acestei metode. Nu cunoastem sa existe o metoda similara in reabilitare BPOC (Boala pulmonara obstructive cronica).

Metoda noastra are o eficienta extraordinara.

Castigurile pacientilor sunt enorme: nu exista convulsii, nu sunt necesare injectii, iar ei vor avea nevoie de medicamente putine, sau chiar nu vor avea nevoie de niciun medicament, nu exista efecte secundare, costuri de medicatie si concediu medical.

Numarul 1 in tehnologia climatica salina!

 

 

ASTHMA BRONCHIALE, RESPIRATORY ALLERGY, BRONCHITIS, PSORIASIS

THE LATEST TECHNOLOGY AND THERAPY

An authentic method (Popular description)

Almost every fourth person in Europe suffers from asthma, respiratory allergy or bronchitis!

Medicines used for these diseases have very dangerous side effects: under the age of 10 they ruin the immune system of the patients. And they don’t heal, just make the patients symptom-free. The new therapy heals without side effects!

The effects of the salt: it disperses the inflamed and adherent mucosa in the bronchioles, it loosens the cramps of unstriped muscles of the bronchioles, it has a bactericidal effect, it heals respiratory diseases.

Our therapy has three unique attractions, that’s why it is so effective:

 1. It uses dry salt: salt-air aerosol. (Salt dissolved in water can reach the bronchioles only in a very little amount);
 2. The grain size of the salt is 0,5-5 micron. (It is finer that cigarette smoke.) Its importance is that this way the salt can get into the bronchioles.
 3. The salt grains carry electric charge on their surface (Na+, CI-), so the climate is partly ionized, which boosts the healing effect.

Our therapy is a patent of medical scientists.

Thanks to this method, we can really be the best in the area of curing these illnesses.

Several thousand children and adults who took part in this latest therapy can prove the success and efficiency of this method. We do not know about a similar method in COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease) rehabilitation.

Our method has an excellent efficiency.

The gains of the patients are enormous: there are no seizures, no injections are needed, and they will need hardly any or no medication, there are no side effects, medication costs and sick-leave.

The No.1 in salt climate technology!

Comments are closed.