Wonderland Cluj Resort

Rooms – Camere de cazare – Hotel

 

Pentru orice detalii, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: 0740966337 (0740 WONDER)

 

HOTEL

Orar: NonStop
First Check In: 14:00
Last Check Out: 12:00
Info/Programări: 0740966337 (0740 WONDER) sau 0364888840

Prețuri camere

TIP CAMERĂ

MIC DEJUN

ACCES SPA

PREȚ RON

NR PERSOANE INCLUS

NR PERSOANE MAXIM

Single Room

Inclus

Inclus

255 lei / Noapte

1

1

Double Room

Inclus

Inclus

315 lei / Noapte

2

2

Triple Room

Inclus

Inclus

420 lei / Noapte

3

3

Apartament Standard

Inclus

Inclus

420 lei / Noapte

2

4

Apartament Deluxe

Inclus

Inclus

520 lei / Noapte

2

5

*Rezervare fără anulare
**Micul dejun se servește între orele 7:00 și 10:30
***Pentru pat suplimentar cu mic dejun și spa incluse se adaugă 105 lei
****Masa de prânz și cina necesită rezervare

 

Alte informații utile:

  • Cazarea se achită la check-in sau în avans, în funcție de disponibilitatea camerelor.
  • Animale de companie: acceptate la cerere, se pot percepe taxe (întrebați în prealabil la recepție).
  • Cazare copii:
    – copiii cu vârsta sub 2 ani sunt cazați gratuit dacă folosesc pătuțuri
    – patul suplimemtar se taxeaza cu 95 lei, cu spa și mic dejun inclus

 

Wonderland Resort Cluj este un loc scos parcă din lumea basmelor, pentru a le oferi celor care pășesc pe acest tărâm momente de relaxare, liniște și răsfăț. Aflat la 7 km distanță de centrul orașului Cluj-Napoca, Wonderland Resort Cluj își așteaptă oaspeții cu 35 de camere de cazare, într-o atmosferă prietenoasă și rafinată.

Pentru a ajunge pe acest tărâm minunat, vei părăsi orașul, urcând pe Calea Turzii, pe dealul Feleacului. Adresa e simplă: Feleacu, nr. 5 A-E. Locul se află într-un cadru natural ideal, unde orașul ți se întinde la picioare, cât vezi cu ochii. Confortul și decorul camerelor te încântă, iar atmosfera feerică e molipsitoare.

Oaspeții cazați la Wonderland Resort Cluj au la dispoziția lor acces gratuit la centrul SPA, precum și micul dejun inclus în prețul de cazare. Parcarea publică este gratuită la proprietate, precum și accesul la Internet Wireless. Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat și televiziune prin cablu, precum și cu baie privată și dulapuri / garderobă. Prețurile de cazare încep de la 195 lei / noapte și variază în funcție de tipul camerei (single, twin inside, twin, triple, apartment).

Pentru o experiență autentică, știm însă că a te caza undeva înseamnă mult mai mult decât a-ți alege o cameră, a-ți petrece acolo noaptea și eventual a servi micul dejun în grabă. Wonderland Resort Cluj oferă printre cele mai complexe și complete pachete de activități de relaxare și petrecere a timpului liber.

Astfel, ai posibilitatea de a te relaxa în piscină sau pe terasă, în grădină. Dacă preferi ceva mai dinamic, sala de fitness îți stă la dispoziție sau poți închiria biciclete pentru a explora în voie dealurile Clujului. Și mai dinamic? Poate preferi un joc de paintball, un joc de fotbal sau laptenis pe terenurile special amenajate. Pentru o relaxare deplină, te poți bucura de serviciile de masaj sau de momente petrecute în liniște la salina Wonderland. În sala de jocuri, te poți distra la o partidă de biliard sau Darts.

Vrei ceva cu adevărat special cât timp ești oaspete la Wonderland Resort Cluj? Centrul de echitație poate să îți ofere o experiență deosebită. Iar cu adevărat inedit: proprietatea deține și un balon cu aer cald! Da, poți să zbori cu adevărat aici, la Wonderland!

Revenind cu picioarele pe pământ, restaurant Wonderland te așteaptă cu cele mai delicioase preparate din bucătăria internațională, zi de zi.

Comments are closed.