Wonderland Resort

Horseback Riding – Echitație – Manej interior

 

ECHITAȚIE

Orar pe bază de programare la: 0740-966337 sau 0364-888840
Luni-Vineri 10:00 – 22:00
Sâmbătă și Duminică: 10:00 – 20:00

 

Cursuri de Echitație în Manej Interior

TIP ABONAMENT

NR. ȘEDINȚE

PREȚ RON

One Try (valabil 30 zile)

1

75 lei

Small (valabil 30 zile)

4

285 lei

Medium (valabil 60 zile)

8

495 lei

Plus (valabil 90 zile)

12

725 lei

Obs. 1: Abonamentele sunt transmisibile în cadrul familiei.

Obs. 2: Durata unei ședințe este 30 minute

Obs. 3: Dacă se dorește se poate participa la pregătirea calului în durata de 15 minute premergătoare cursului (când situația permite)

Obs. 4: Vă rugăm frumos să reprogramați o ședință cu minim 48 de ore înainte, altfel ședința se pierde

 

Plimbări și ieșiri în aer liber

TIP IEȘIRE

DURATA

PREȚ RON

Plimbări la mână cu ponei sau cal (se face fără programare)

10 min

25 lei

*Plimbare pe deal

1 oră

125 lei

Pimbare cu trăsura (2 adulți + 2 copii)

1 oră

350 lei

Ședință foto 1 cal

1 oră

250 lei

Ședință foto 2 cai

1 oră

375 lei

**Ieșire Cheile Turzii/Turenilor dus ȘI întors (minim 3 persoane, maxim 6) - inclusa pizza si apa la amiaz

750 lei

***Ieșire Cheile Turzii/Turenilor dus SAU întors (minim 3 persoane, maxim 6) - inclus transport pt retur Wonderland sau dus in Chei

450 lei

*Se face cu minim două persoane, maxim 6 persoane + instructor; se poate face doar dacă clientul a făcut în prealabil cel puțin un curs de echitație în cadrul resortului

**Minim 3 persoane, maxim 6 persoane + instructor; în acest preț clienții beneficiază de apă și o gustare; locația ieșirii se alege la comun acord de către toți participanții la ieșire și instructor.

***Minim 3 persoane/sens, maxim cu 6 persoane/sens + instructor; locația ieșirii se alege la comun acord de către toți participanții la ieșire și instructor.

Vă stăm la dispoziție pentru orice propunere și doleanță! Încercăm să punem în practică orice cerere aveți dvs.!

 

Pensiune cai privați

TIP SERVICIU


PREȚ EURO

Cazare + Furajare + Toaletaj

485 Euro

 

 

 

Foto Cursuri de Echitatie:

 

Centrul de echitație Wonderland Cluj vă așteaptă cu ponei și cai deosebiți, alături de care puteți să descoperiți beneficiile acestei interacțiuni dintre om – animal. Puteți opta pentru cursuri de echitație în manej interior, dar și pentru plimbări și ieșiri în aer liber, la pas sau cu trăsura.

Centrul de echitație, după cum îi spune și numele, se află pe un tărâm minunat, ce își primește oaspeții cu numeroase oportunități de relaxare și petrecere a timpului liber. Wonderland Resort Cluj oferă printre cele mai complexe și complete pachete de activități de relaxare și petrecere a timpului liber. Astfel, ai posibilitatea de a te relaxa în piscină sau pe terasă, în grădină. Dacă preferi ceva mai dinamic, sala de fitness îți stă la dispoziție sau poți închiria biciclete pentru a explora în voie dealurile Clujului. Și mai dinamic? Poate preferi un joc de paintball, un joc de fotbal sau laptenis pe terenurile special amenajate. Pentru o relaxare deplină, te poți bucura de serviciile de masaj sau de momente petrecute în liniște la salina Wonderland. În sala de jocuri, te poți distra la o partidă de biliard sau Darts.

Cu adevărat special este centrul de echitație, unde poți să înțelegi cu adevărat importanța unei legături armonioase dintre om și animale și, mai ales, vei avea ocazia să descoperi minunata relație dintre om și cai, acești prieteni de nădejde ai noștri.

Pentru a ajunge pe acest tărâm minunat, vei părăsi orașul, urcând pe Calea Turzii, pe dealul Feleacului și cotind la dreapta de îndată ce observi panoul Wonderland Cluj. Adresa e simplă: Feleacu, nr. 5 A-E.

Centru de echitație Wonderland Cluj se află într-un cadru natural ideal, unde orașul ți se întinde la picioare, cât vezi cu ochii.
Pentru a-ți consolida relația cu minunații cai de aici, poți opta pentru diferite tipuri de abonamente:

  • Small – 4 ședințe – 285 lei
  • Medium – 8 ședințe (7+1 gratis) – 495 lei
  • Plus – 12 ședințe (10+2 gratis) – 725 lei

Desigur, poți opta și pentru o singură ședință, costă 75 lei și îți va permite să îți faci o idee generală despre ce ar presupune aceste cursuri. Partea bună este că un abonament este transmisibil în cadrul familiei și are o valabilitate de 90 de zile!

Totodată există și abonamente pentru avansați și posibilitatea pregătirii competiționale și sărituri peste obstacol. Cursurile se desfășoară pe suprafața întregului manej, cu ajutorul cailor de la centrul de echitație Wonderland. În plus, Wonderland oferă servicii de pensiune cai privați, ce oferă cazare, furajare, toaletaj și manej interior, opțional și antrenor, dresor și încălecare cal de personal calificat.

Video Cursuri de Echitatie:

Comments are closed.